قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

نقش مهم استرس در اضافه وزن

نتایج مطالعات اخیر نشان داد که استرس و سایر عوامل ممکن است این ساعت‌ها را از بین ببرند و منجر به افزایش وزن شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر محققان دانشکده ویل کورنل در نیویورک می‌گویند که اختلالات ساعت شبانه روزی بدن ناشی از استرس ممکن است بر افزایش وزن تأثیر بگذارد.

نتایج مطالعه اول نشان داد در موش‌هایی که به‌طور مصنوعی سطح استرس افزایش داده شد و ترشح هورمون‌ها متوقف شد، رشد سلول‌های چربی افزایش یافت.

نتایج مطالعه دوم نشان داد که پیش سازهای سلول چربی تنها در عرض چند ساعت در شب متعهد می‌شوند که به سلول‌های چربی تبدیل شوند.

دکتر «مری تروئل»، محقق ارشد هر دو مطالعه، گفت: «زمانی که ما از ریتم شبانه روزی خارج می‌شویم، نیروهای زیادی علیه متابولیسم سالم کار می‌کنند.»

اگرچه همه موش‌ها از یک رژیم غذایی سالم استفاده کردند، اما موش‌های قرارگرفته در معرض استرس، بیش از ۹ درصد بیشتر از موش‌های کنترل اضافه وزن داشتند.

محققان بررسی کردند که آیا افزایش وزن ناشی از افزایش چربی است و متوجه شدند که چربی قهوه‌ای و سفید موش‌های تحت استرس بیش از دو برابر شده است. سطح انسولین آنها نیز افزایش یافت.

در کمال تعجب تیم، اختلالات متابولیک سطح گلوکز خون را پایین نگه داشت. علاوه بر این، اختلالات از تجمع چربی در خون یا کبد جلوگیری می‌کند.

هنگامی که محققان استرس مصنوعی را حذف کردند، این تغییرات بلافاصله معکوس شد.

به گفته محققان، این مطالعه نشان می‌دهد که استرس مزمن می‌تواند افزایش وزن را حتی با یک رژیم غذایی سالم و کم چرب افزایش دهد.

تیم تحقیق امیدوار است که یافته‌های آنها منجر به تولید داروهایی شود که می‌تواند با تنظیم مجدد ریتم شبانه روزی به افراد مبتلا به چاقی کمک کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار